Blackjack-strategieën waarmee u geld kunt verliezen

john-schnobrich-VnHzobjGra4-unsplash

Aangezien niemand geld wil verliezen, is het essentieel om te leren welke blackjackstrategieën in uw voordeel werken en welke tegen u werken. Er zijn een aantal veelvoorkomende fouten die beginnende blackjackspelers vaak maken. Door deze fouten te vermijden, vergroot u uw kansen om veel te winnen. In het onderstaande artikel leer je specifieke gewoontes en technieken die je aan de blackjacktafels moet vermijden.

Blackjack-strategieën die NIET werken

Streven naar 21 – Dit is een veelgemaakte fout die onervaren blackjackspelers maken wanneer ze voor het eerst beginnen met spelen. Hoewel het spel is opgebouwd rond het concept om je kaarten gelijk te maken aan 21, is streven naar 21 eigenlijk een vreselijke strategie. De kans om 21 te krijgen is erg laag, dus je zult het grootste deel van de tijd failliet gaan.

Een verzekering afsluiten – Een verzekering afsluiten is nooit een goed idee. De kansen zijn nooit in uw voordeel, dus u vergroot alleen de algehele voorsprong van het huis op u. De enige keer dat u een verzekering moet overwegen, is als u een deskundige kaartenteller bent.

Mijn geluk zal ongetwijfeld veranderen – Dit is een van de slechtste strategieën die je in je spel kunt gebruiken. Alleen omdat je al een lange tijd in een losing streak zit, wil dat nog niet zeggen dat je toe bent aan een winning streak. Denken dat je uiteindelijk zult winnen, kan tot nog meer verliezen leiden.

Vertrouwen op het tellen van kaarten – Tenzij u het tellen van kaarten uitgebreid hebt bestudeerd en geoefend, moet u het niet gebruiken. Kaarten tellen is een zeer effectief systeem als je weet wat je doet. Aan de andere kant kan het verkeerd tellen van kaarten tot een ramp leiden.

Blackjack-strategieën die WEL werken

Leer de basisstrategie – Als u uw blackjack-strategiekaart onder de knie heeft, heeft u de beste kans om het goed te doen aan de blackjack-tafel.

Blackjack-boeken lezen – U vindt tips, trucs en Blackjack-strategieën door de juiste naslagwerken over het spel te lezen.

Oefen Blackjack vaak – Net als bij elk ander spel, baart oefenen kunst. Of het nu gaat om het gebruik van een basisstrategie of het tellen van kaarten, de enige manier om te verbeteren is door zo vaak mogelijk blackjack te oefenen.

Zoals je kunt zien, werken sommige Blackjack-strategieën en andere niet. Sommige zijn zelfs gevaarlijk om te gebruiken, omdat ze u alleen maar meer geld zullen laten verliezen. Door te weten welke blackjack-strategieën goed voor u zullen werken, verkleint u het voordeel van het huis en vergroot u uw winkansen.

  1. Ferguson nodigt u uit om Blackjack Tips te bezoeken voor meer informatie over winnen aan de blackjacktafels.